Even voorstellen

Mijn naam is Hillie de Boer. Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en in 2019 ben ik gestart met Pedicurepraktijk De Drait. 

Mijn praktijk is gevestigd op de eerste etage van mijn woning aan de Hunze in Drachten.

_63A7866-1

U kunt bij mij terecht voor algemene voetverzorging zoals het knippen van nagels, het verwijderen van overtollig eelt, likdoorns of kloven, maar ook voor een cosmetische voetbehandeling verwelkom ik u graag.

Welke behandeling u ook kiest, ik behandel uw voeten deskundig en met zorg. Hierbij maak ik gebruik van professionele en moderne apparatuur en werk ik met de nieuwste technieken. 

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom werk ik volgens de Code van de Voetverzorging. Tevens ben ik aangesloten bij ProVoet, dit is de brancheorganisatie voor pedicures. Alle leden van ProVoet zijn in het bezit van een door de branche erkend diploma.

Daarnaast ben ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP). Een KRP-geregistreerde pedicure beschikt over diploma’s en volgt bij- en nascholing. Hierdoor weet  u zeker dat u te maken heeft met een vakspecialist die op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen de voetverzorgingsbranche.